úterý 12. dubna 2016

Nové čtivo 3#

Po návštěvě Comics Centra jsem si domů odnesl pěknou nadílku nových komiksů. Co bych chtěl především vypíchnout, je skvělý osobní přístup celého nakladatelství. Setkání s panem Dortem je úžasný zážitek. Dali jsme se do řeči a necelá hodina strávená na prodejně mi utekla jako voda. Vřele doporučuji navštívit prodejnu osobně, budete překvapeni, že se ještě v dnešní uspěchané době dá setkat s profesionálním a přesto tak přátelským přístupem! A co vše obsahoval můj úlovek?

Do série Sin City jsem dokoupil čtvrtý díl: Ten žlutej parchant. A i když se dá sehnat už jen v brožované vazbě, konečně si mohu přečíst Sin City komplet. Jako další jsem doplnil sérii Ú.P.V.O. třetím dílem, který se nazývá Žabí mor. Od tohoto dílu začíná hlavní dějová linie. Společně s Ú.P.V.O. jsem nemohl vynechat ani Hellboye a zakoupil osmý a devátý díl - Temnota vábí a Divoký hon. Dlouho jsem odkládal nákup hororového komiksu Ragemoor, na který jsem velice zvědavý. Poslední zakoupený komiks je Conan: Dcera pána mrazu a další povídky. Takovou třešničkou je pátý díl Goona s podtitulem Zvrhlé choutky, kterého jsem vyhrál v soutěži Comics Centra na jejich FB stránkách. 
Další komiksy jsou všechny z nové řady new 52 ze stáje DC comics, které vydalo nakladatelství BB/art a Crew. Konkrétně Superman 2: Tajnosti a lži. Na tuto sérii nejsou zrovna dobré ohlasy, tak uvidíme jaký Superman bude. Po Supermanovi následují dvě knihy Batmana. První je z řady Detective comics s názvem Trest. Druhý Batman je ze skvělé série od Scotta Snydera a je to první kniha Soví tribunál. Je tu i třetí díl Ligy spravedlnosti: Trůn Atlantidy, o které si můžete už teď přečíst mé dojmy. Posledním kouskem je All star western s Jonahem Hexem. Za mě je All star western velkým překvapením a v nejbližších dnech zveřejním více informací s hodnocením tohoto komiksu.



Žádné komentáře:

Okomentovat