pondělí 28. března 2016

Nové čtivo 2#

Je tu konec měsíce, velikonoční pondělí, a já mám velkou radost z každého nového komiksu který můžu zařadit do této rubriky. Nová knížka vždycky potěší, a klidně se se mnou podělte, jaký komiks jste si poslední dobou pořídili nebo čím jste si udělali radost. Vždyť na tomto kolotoči máme zakoupenou jen jednu jízdu, tak je třeba si ji řádně užít!




Po dlouhé době jsem doplnil sbírku UKK. V tomto ultimátním komiksovém kompletu mi chyběl Thor: Příběhy z Asgardu, Avengers: Dětská křížová výprava a slepý právník M. Murdock v komiksu Daredevil: Na černé listině. Mě osobně UKK pořád baví, a jsem rád, že se díky těmto pravidelně vycházejícím komiksovým knihám mohu dostat k titulům, jejichž vydání by u nás pravděpodobně nikdy neproběhlo. Mimo UKK jsem neváhal zakoupit pátý díl Ú.P.V.O. s názvem Černý plamen, které vydalo nakladatelství Comics Centrum. Série Ú.P.V.O. je velmi povedená, a kdo ještě nečetl tak koukejte napravit, tohle je skvělé čtení! Přes comics burzu na facebooku se mi podařilo dostat darem třetí díl Transmetropolitana: Rok parchanta. Se Spiderem Jerusalemem jsem se setkal poprvé, a celkem mě tento novinář překvapil. Kdo má rád politická témata, zkuste Transmetropolitana.



Na co už se hodně dlouho chystám, jsou Star Wars omnibusy, konkrétně na díl Stíny impéria zakoupený v Comicspointu. Po Star Wars magazínu, který mě moc baví, je čas přejít na příběhy z řad omnibusů. Na jednotlivé knihy určitě napíši své dojmy a hodnocení.

Žádné komentáře:

Okomentovat